Erwin & Sandra

Persoonlijk, smaakvol en ambachtelijk sinds 1910

Slagerij van den Beuken is inmiddels 113 jaar gevestigd in Meijel. Vader Jan (Jan van Driekus Max) droeg janauari 2015 de hakbijl met trots over aan zoon Erwin, de vierde generatie uit een échte slagersfamilie. Samen met het team zetten Erwin en Sandra vol trots en passie deze traditie voort.

Start: Willem van den Beuken, in zijn tijd beter bekend onder zijn bijnaam "Max" , begon in 1910 aan de Dorpsstraat in Meijel een slagerij/winkel annex café en was tegelijkertijd werkzaam als huisslachter. Toen zijn zoon Hendrik in 1936 samen met zijn vrouw Miet Versteegen de zaak overnam was het cafégedeelte al afgestoten.

In 1944 brandde het pand waarin de winkel gevestigd was tengevolge van oorlogsgeweld volledig af. In een noodwoning moesten zij hun winkel voortzetten. Pas in 1960 kon op de plaats van de huidige winkel een nieuw pand gebouwd worden.

Zo werd in 1967 de eerste gekoelde toonbank in gebruik genomen. In 1972 namen Jan van den Beuken en zijn vrouw Jeanne Pijnenburg de zaak van zijn ouders over.  

Maart 1988 werd de winkel grondig verbouwd, van de oude winkel is in feite geen steen op elkaar gebleven en de winkel werd met bijna dertig vierkante meter vergroot.  

In januari 2015 nam zoon Erwin, samen met Sandra, de hakbijl van zijn vader over, de vierde generatie uit een échte slagersfamilie. Samen met het team zetten Erwin en Sandra vol trots en passie deze traditie voort in het Limburgse Peeldorp Meijel. 

 Van den Beuken Uw Slager, persoonlijk, smaakvol en ambachtelijk sinds 1910.

Welkom bij Van den Beuken  Uw Slager in Peeldorp Meijel.

Klik hier voor een impressie over ons bedrijf

Rundvlees uit de Ardennen

Ons rundvlees is van het “Belgisch witblauw ras” uit de Ardennen. Deze dieren hebben veel leefruimte en in het proces van boer tot bord wordt het milieu zo min mogelijk belast. Het vlees is uitermate smaakvol en fijn van structuur. De dieren hebben veel leefruimte en worden grootgebracht zonder onnodig gebruik van antibiotica. Deze witblauwe runderen voldoen aan strikte selectiecriteria zodat u optimaal en zorgeloos kunt genieten van een heerlijk zacht stukje vlees op uw bord onder het kwaliteitslabel "Keurig".

Duroc d'Olives varkensvlees

U kunt bij ons terecht voor varkensvlees van Duroc d’Olives. Dit vlees is heerlijk sappig en mals. Het voer waarmee de dieren worden grootgebracht bevat enkel natuurlijke grondstoffen als tarwe, gerst, mais en soja, waaraan olijfolie als vetbron wordt toegevoegd. Dit zuiders ingrediënt verbetert niet alleen de smaak, maar bestaat ook voor meer dan de helft uit oliezuur, een gezond, mono-overzadigd vetzuur. Het vetzuur dat zo in het vlees terechtkomt, heeft een cholestrolverlagend effect. Alleen verkrijgbaar bij de betere slagers. Probeer ook eens onze vleeswaren van Duroc d'Olives: Gedroogde ham.

Tante Door kip

Veel van ons kippenvlees komt van de bijzondere Tante Door kip. Een 100% Hollandse kip die opgroeit met een natuurlijk dag- en nachtritme in ruime stallen. Geen gebruik van groeibevorderaars en antibiotica vrij.

Kijk ook op www.tantedoorkip.nl

Heerlijke vleessoorten
Broodje Gemak.
Ambachtelijke Achterham.
Uit eigen slagerij.
Méélse kerk op de achtergrond.
Boeeee!