Persoonlijk, smaakvol en ambachtelijk sinds 1910

Slagerij van den Beuken is al meer dan 100 jaar gevestigd in Meijel. Vader Jan (Jan van Driekus Max) droeg janauari 2015 de hakbijl met trots over aan zoon Erwin, de vierde generatie uit een échte slagersfamilie. Samen met het team zetten Erwin en Sandra vol trots en passie deze traditie voort.

In onze winkel vindt u onder andere heerlijke ambachtelijke vleessoorten en vleeswaren, streekproducten,  kant en klare maaltijden, unieke vleesvariaties en gemakkelijke vlug klaar producten. Alles staat in het teken van kwaliteit, smaak en persoonlijke service. U wordt constant verwend met leuke activiteiten en proeverijen in de winkel en vindt bij ons heel veel inspiratie en advies voor in de keuken.

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Klik hier voor een impressie over ons bedrijf

Rundvlees uit de Ardennen

Ons rundvlees is van het “Belgisch witblauw ras” uit de Ardennen. Deze dieren hebben veel leefruimte en in het proces van boer tot bord wordt het milieu zo min mogelijk belast. Het vlees is uitermate smaakvol en fijn van structuur. De dieren hebben veel leefruimte en worden grootgebracht zonder onnodig gebruik van antibiotica. Deze witblauwe runderen voldoen aan strikte selectiecriteria zodat u optimaal en zorgeloos kunt genieten van een heerlijk zacht stukje vlees op uw bord onder het kwaliteitslabel "Keurig".

Duroc d'Olives varkensvlees

U kunt bij ons terecht voor varkensvlees van Duroc d’Olives. Dit vlees is heerlijk sappig en mals. Het voer waarmee de dieren worden grootgebracht bevat enkel natuurlijke grondstoffen als tarwe, gerst, mais en soja, waaraan olijfolie als vetbron wordt toegevoegd. Dit zuiders ingrediënt verbetert niet alleen de smaak, maar bestaat ook voor meer dan de helft uit oliezuur, een gezond, mono-overzadigd vetzuur. Het vetzuur dat zo in het vlees terechtkomt, heeft een cholestrolverlagend effect. Alleen verkrijgbaar bij de betere slagers. Probeer ook eens onze vleeswaren van Duroc d'Olives: Gedroogde ham.

Tante Door kip

Veel van ons kippenvlees komt van de bijzondere Tante Door kip. Een 100% Hollandse kip die opgroeit met een natuurlijk dag- en nachtritme in ruime stallen. Geen gebruik van groeibevorderaars en antibiotica vrij.

Kijk ook op www.tantedoorkip.nl

Wij draaien op Midmid