(h)eerlijk vlees

Proef het verschil bij Uw Slager

Uw Slager is continue bezig met de selectie van het beste en meest lekkere assortiment.

Rundvlees uit de Ardennen

Ons rundvlees is van het “Belgisch witblauw ras” uit de Ardennen. Deze dieren hebben veel leefruimte en in het proces van boer tot bord wordt het milieu zo min mogelijk belast. Het vlees is uitermate smaakvol en fijn van structuur. De dieren hebben veel leefruimte en worden grootgebracht zonder onnodig gebruik van antibiotica. Deze witblauwe runderen voldoen aan strikte selectiecriteria zodat u optimaal en zorgeloos kunt genieten van een heerlijk zacht stukje vlees op uw bord onder het kwaliteitslabel "Keurig".

Duroc d'Olives varkensvlees

U kunt bij ons terecht voor varkensvlees van Duroc d’Olives. Dit vlees is heerlijk sappig en mals. Het voer waarmee de dieren worden grootgebracht bevat enkel natuurlijke grondstoffen als tarwe, gerst, mais en soja, waaraan olijfolie als vetbron wordt toegevoegd. Dit zuiders ingrediënt verbetert niet alleen de smaak, maar bestaat ook voor meer dan de helft uit oliezuur, een gezond, mono-overzadigd vetzuur. Het vetzuur dat zo in het vlees terechtkomt, heeft een cholestrolverlagend effect. Alleen verkrijgbaar bij de betere slagers. Probeer ook eens onze vleeswaren van Duroc d'Olives: Gedroogde ham.

Tante Door kip

Veel van ons kippenvlees komt van de bijzondere Tante Door kip. Een 100% Hollandse kip die opgroeit met een natuurlijk dag- en nachtritme in ruime stallen. Geen gebruik van groeibevorderaars en antibiotica vrij.

Kijk ook op www.tantedoorkip.nl

Minder zout

In onze worstmakerij worden diverse vleessoorten en vleeswaren gemaakt met minder zout, wat gezonder is.

Slagersachterham, gebraden rosbief, gebraden fricandeau, gebraden casselerrib en gebraden karbonade.

Traditie uit eigen streek

Bij ons vindt u unieke eigen streekproducten als de Kruispuntburger of de 1e Meijelse Turfburger, het Broodje gemak, zult, balkenbrij, verse braadworst en de met een 1e prijs bekroonde ‘Oma’s gehaktbal’. Vol van smaak en bereid volgens eeuwenoude tradities en recepturen uit De Peel.

Bourgondisch Peelhammetje

Probeer eens uit eigen slagerij: Bourgondisch Peelhammetje. Een kant en klaar product dat alleen nog maar even in de oven opgewarmd dient te worden.

Heerlijk in combinatie met het wiite goud.

Een hammetje is voor ca. 4/5 personen.

Passie voor kwaliteit... Ambachtelijk lekker!

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en lekkerste vleeswaren. Ons assortiment wordt gekenmerkt door; Ambachtelijk vakmanschap, Traditie in smaak en Passie voor kwaliteit.

Dat betekent dat u bij Uw Slager altijd de beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Zo kunnen wij u gegarandeerd de meest smaakvolle producten bieden, van échte slagerskwaliteit. Wij vinden het bovendien belangrijk u keuze te bieden en inspiratie in de vorm van bereidingstips, productinformatie en smaakvolle recepten.

Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van gehakt, saucijzen of ouderwets lekker suddervlees, tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten voor de feestdagen. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Uw Slager is dé vleeswarenspecialist

Veel van onze vleeswaren en worstsoorten worden op ambachtelijke wijze, volgens beproefde recepturen in eigen keuken gemaakt. U proeft het verschil! Van gekookte ham tot rollade, van gebraden fricandeau tot malse rosbief en diverse soorten grillworst. De lekkerste vleeswaren voor op brood, als snack of bijvoorbeeld als voorgerecht. We snijden het graag vers voor u af, in de door u gewenste portie!

Buitenlandse vleeswaren

En wat dacht u van onze buitenlandse vleeswaren. We halen speciaal voor u de beste vleeswaren, worstsoorten en delicatessen uit onder ander Spanje en Italië. Denk bijvoorbeeld aan de authentieke Parma- en Serranoham, smaakvolle salami’s of de échte Spaanse fuet.

Een traktatie voor uzelf en voor uw gasten!
 

Onze salades en patésoorten

Proeft u ook eens onze gevulde toastsalades, maaltijdsalades en patés. Uw Slager heeft een ruim aanbod. Uiteraard ontbreken de bekendste soorten hier niet in; zoals filet-americain, kip-kerrie of een rundvleessalade. Heerlijk voor op brood, op toast of als maaltijd.
Heeft u een feestje en krijgt u visite, dan kunnen wij tevens een saladeschotel volledig naar wens voor u opmaken. Wij zorgen voor een complete schotel, luxe opgemaakt met heerlijke verse producten.

Speciaal voor u gemaakt

Wilt u wel eens iets nieuws, iets bijzonders of verrassends proberen? Dan heeft Uw Slager de perfecte oplossing. Iedere twee weken vindt u bij Uw Slager een andere, unieke vleesvariatie... Speciaal voor u gemaakt!

Bijzonder creatief
De Speciaal voor u gemaakt producten bestaan altijd uit een heerlijk stukje vlees, bereid met bijzondere kruiden, marinades en/of met een speciale vulling. Daarbij krijgt u tips van Uw Slager mee voor het bereiden van de specialiteit. Zo zet u uw gasten en uzelf een heerlijke maaltijd voor met een originele vleescreatie die u nergens anders vindt.

 

Voordeelpakker

Soms is het gewoon fijn en vaak ook nodig: gemakkelijk en snel een stukje vlees op tafel zetten. Maar naast het feit dat het snel klaar moet zijn, wilt u ook iets lekkers eten tegen een eerlijke prijs. Daarom vindt u bij Uw Slager bijzondere 'Voordeelpakkers'. Elke week stelt Uw Slager een speciaal product samen dat eenvoudig te maken is en lekker voordelig is!

Gemakkelijk, smaakvol & extra voordelig!
Het bereidingsgemak en de eerlijke prijs staan voorop. Daarnaast maakt Uw Slager met de Voordeelpakker vaak een bijzondere variant op een eenvoudig stukje vlees, door toevoeging van leuke en smaakvolle details. Kortom, snel en smaakvol genieten!

Van den Beuken Uw Slager

Dorpsstraat 33
5768 CD Meijel
0774661294

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 12:30
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 15:00
zondag Gesloten

Maandag, woensdag en donderdag zijn we tussen de middag gesloten van  12.30 t/m 13.30 uur

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit